Síelés, snowboard

Präbichl és környéke

Síelés, snowboard Präbichl síparadicsomában

Síelés, snowboard a szenvedélye?

Präbichl síterepe kiváló választás lesz! Stájerország felföldjén, közvetlenül a Hotel Bahnhof épülete mellett terül el, hossza 25 kilométer, a kezdőpálya teteje alig 30 méter. A síelés szerelmesei innen lecsúszva rögtön a síarénába, a népszerű Polster-katlanba érkeznek. Itt található a felvonók kiindulópontja. A pályarendszerhez két 4 üléses és egy 1 üléses ülőlifttel juthatunk el, valamint 2 húzólift is rendelkezésünkre áll. A felvonóknál az összes állomáson ingyenes nyugágyakban megpihenhetnek a profi síelők vagy csillapíthatják izomlázukat a síeléssel még csak ismerkedő vendégek. A pályákat magas fekvésükből adódóan november végétől május elejéig kiváló minőségű hó borítja, a sípályákat szükség szerint hó ágyúzzák is.

Síelés, snowboard és egyéb havas mulatságok

A síterep a lehetőségek tárházát vonultatja fel: tanulóknak enyhébb, lejtősebb pályákat, a profik számára kihívást jelentő, kezeletlen, mélyhavas hegyoldalakat, buckapályákat. De találunk széles carving lesiklóvonalakat is, valamint kifejezetten kicsiknek szánt, élményekkel teli tanpályát is. A szánkópályák kicsiknek-nagyoknak remek szórakozást kínálnak.
Gyönyörű tájakon áthaladó sítúra útvonalak között válogathatnak, akik szeretnék közelebbről is megismerni Präbichl környékét.
A sítúra útvonalak között találunk enyhébb nehézségi fokozatú, családosoknak, idősebbeknek szánt terepet, de az igazi kihívást jelentő pályákból is többféle választási lehetőséget találunk.
Aki inkább valami más havas szórakozást szeretne, annak lehetősége van kipróbálni a siklóernyőzést vagy a kutyaszán túrát is.
A síterep a tanulóknak szánt lejtőktől kezdve a profik által kedvelt kezeletlen mélyhavas hegyoldalakon és buckapályákon, valamint a széles carving-pályákon át egészen a szánkópályáig kínál lehetőséget a lesiklásra. Akik kedvelik a kihívásokat, azokat remek sítúra útvonalak várják.

Lazítás, kikapcsolódás gondoskodás a megfáradt Vendégeknek

Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-2

A pályák mentén az Ausztriában közkedvelt hütték várják a vendégeket meleggel, étellel-itallal. A Hotel Bahnhof-ban a sízők számára gondoskodunk fűtött bakancsszárítóról, síléctároló állványokról ahol vendégeink biztonságosan tárolhatják a sífelszereléseket.

Sítanfolyam, snowboard tanfolyam az összes korosztálynak 3-tól 80 éves korig

Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-8

Präbichl-ben a síoktatást forradalmasították! A jelszó: játssz és tanulj! Mindezt együtt is lehet! A síoktatás lényege, hogy a kicsik egy felfedezőúthoz, kalandparkhoz hasonló terepen sajátítják el a síelés fortélyait.

Minden nap valami újat tanulva, látva, játékosan fejlesztik a kicsik készségeit, izmaikat. Egy játékrendszer részeként építették be a tanulnivalót a programba. Rendkívül élvezetes és hatékony így a tanulás!

Van itt segédeszközként szállítószalag, kötéllel vontatás, no és itt van még a titokzatos Schlumperwald is, a maga különleges, mókás figuráival! A tanfolyamok végén buli zárja a tanulási időszakot, ahol a családok együtt ünnepelhetik meg gyermekeik sikereit.

  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-1
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-3
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-5
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-6
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-7
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-10
  • Alpesi-szállás-kalandok-prabichl-sieles-snowboard-www.alpesikaland.hu-9

Szeretettel várjuk!

Bízunk benne, hogy a közeljövőben Önt is a Hotel Bahnhof egyre bővülő baráti közösségének legújabb tagjaként üdvözölhetjük.

Mindenféle pálya megtalálható a könnyűtől a nehézig. A gyerekek a kezdőpályán, mi a hüttékben töltöttük az időt. A legjobb a Juliushütte! :)

Horvány Tibor - Győr