Traktor Múzeum Vordernberg-ben

Traktor Múzeum Vordernberg-ben

Traktor Múzeum Vordernberg-ben

A Traktor múzeum Vordernberg-ben igazi kuriózum a műszaki érdeklődésűeknek, azon belül is a traktorok szerelmeseinek. A Traktor múzeum kiállítási területe mintegy 1000 m². Rengeteg kiadott traktor márka megtalálható itt, köztük több igazán különleges darab is.
A muzeális értékű traktorokat igényes elrendezésben csodálhatjuk meg. Ez is a múzeum vezetőinek elkötelezettségét jelzi, ahogy az is, hogy folyamatosan kutatnak újabb modellek után. Igazi ünnep ide ellátogatni annak, akinek szenvedélye a régi korok tárgyai, ruházata, használati eszközei, szokásai, történetei.
A Vordernberg-i Traktor Múzeum veterán gépeinek mindegyike büszkélkedhet egy-egy történettel az általa képviselt újításról, az eredeti ötletekről, melyeknek köszönhetően gazdáik mindennapjait segítették, könnyítették.
Általuk rácsodálkozhatunk az emberi találékonyság megannyi megnyilvánulására, a fejlődésre, mellyel a régi korok emberei is igyekeztek megkönnyíteni mindennapjaikat, tehermentesíteni magukat a legnehezebb fizikai munkáktól, vagy éppen megsokszorozni erejüket, hatékonyságukat a gépeknek köszönhetően.

Legendás márkák arzenálját vonultatja fel a Traktor Múzeum:

Traktormúzeum-2
Igazán különleges példány a Dieselross traktora, de olyan ritkaságot is megszemlélhetünk, mint a NATO Hanomag típusú modellje.

Felsorakoztak a többi híres traktor márka modelljei is

Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-4
Allgaier Porsche, Drexler, Fendt, Güldner, Hanomag, Hürlimann, Kramer, Landini, Lanz Bulldog, Lindner, Normag, Steyr.. Természetesen találunk itt szép számmal hamisítatlan német precizitással készült példányokra is: a Steyr márka több típusa is képviselteti magát, továbbá Warchałowski márkájú traktort is láthatunk.

Traktor Múzeum Vordernberg-ben

Ha Vordernberg környékén járunk és szeretjük a régi gépeket, mindenképpen látogassunk el a Traktor Múzeumba is.

  • Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-3
  • Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-2
  • Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-4
  • Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-7
  • Alpesi-szállás-kalandok-Traktormuzeum-www.alpesikaland.hu-8

Szeretettel várjuk!

Bízunk benne, hogy a közeljövőben Önt is a Hotel Bahnhof egyre bővülő baráti közösségének legújabb tagjaként üdvözölhetjük.

Mindenféle pálya megtalálható, könnyűtől a nehézig. Egy egy átmulatott éjszaka után jól esett a könnyű pálya és a csodálatos környezet, de néha meglovagoltuk a nehezeket is! Minden igényt kielégített. 10/9

Horvány Tibor - Győr