Wasserspiel Park (Vízi vidámpark)

Präbichl és környéke

Wasserspiel Park –Játék, élmény és tanulás együtt!

A Wasserspiel Park a Hotel Bahnhoftól 38 km-re, St. Gallen-ben található. Fantasztikus, interaktív, élményekkel teli vízi vidámpark! Kiváló egész napos kirándulás a család minden tagjának, de osztálykirándulásra, óvodai csoportoknak kirándulásra is kiváló úti cél.

Mitől olyan egyedülálló ez a vidámpark?

Egészen különleges ez a vízi vidámpark a maga nemében, hiszen sokkal többet nyújt puszta szórakozásnál,– bár annak is maximálisan megfelel! A gyerekek és a kíváncsi felnőttek megismerkedhetnek a víz természetével, fizikai és egyéb tulajdonságaival, különféle módokon megtapasztalhatják a víz által keltett sokféle érzetet, hatást. Rengeteg közvetlen információhoz jutnak a víz szerteágazó felhasználási módjairól, a vízben, mint elemben tartózkodás szabályairól. A vízi élőlények csodálatos világát látva, vagy hallgatva a víz, mint elem biológiai szerepének nélkülözhetetlenségét felismerik, megértik majd azt is, hogy miért annyira fontos óvnunk vizeink tisztaságát. A felnőttek is biztosan gazdagodni fognak egy-egy új információval.

A Wasserspiel Park élményvilága

Vízimalmok, kovácsműhely, aranyásás
Betekinthetünk a régi idők életmódjába, megfigyelhetjük, milyen sokféle módon felhasználták már a régi időkben is a vizet a hétköznapi tevékenységek során.
Drótkötélpálya, mászókák, hinták
Erőnléti edzés és játék, miközben együtt kacag és drukkol egymásnak a csapat!
Csónakázási lehetőség
Kellemes kikapcsolódás kicsiknek-nagyoknak, közben tanulhatják a kicsik a csónakban az egyensúly megtartásának fontosságát és kipróbálhatják az evezőket is.
Vadvízi evezés mini tutajokon
Érezhetjük a víz sodrását, ahogy hömpölyög alattunk, ahogyan arcunkra fröccsen. De megérezhetjük azt a hatalmas őserőt is, mellyel a víz rendelkezik. Mindezt a kicsik biztonságos körülmények között próbálhatják ki, nevetve élvezhetik elsőként kicsiben a rafting fantasztikus élményét.
Hajóépítés vízrebocsátással, vízi szállítás, vízi közlekedés, komp, gát és még sok minden, ami vízzel kapcsolatos!
Sok-sok felejthetetlen élménnyel, tudással gazdagodva térnek majd haza a család, a csapat és a gyerekek alig várják majd, hogy a rengeteg érdekes, hasznos, fontos vagy éppen különleges, netán megdöbbentő információt megoszthassák barátaikkal. A felnőttek is!
Hasznos infók
 • Kutyákat a vidámpark területére szájkosárral be lehet hozni, de a vízbe nem mehetnek. A kulturált viselkedés és a megfelelő higiéniai szabályok betartása kötelező!
 • Érdemes felkészülten érkezni egy váltás ruhával a fürdőruhán kívül. Kényelmes cipőt vegyünk, öltözők rendelkezésre állnak.
 • A Vidámparkban csak magáncélra engedélyezett a fényképezés. Kereskedelmi célra szánt fényképezésre csak a tulajdonos engedélyével van lehetőség!
  • Wasser- und Erlebnispark St.Gallen
  • Wasser- und Erlebnispark St.Gallen
  • Alpesi-szállás-kalandok-wasserspielpark-www.alpesikaland.hu-12

  Szeretettel várjuk!

  Bízunk benne, hogy a közeljövőben Önt is a Hotel Bahnhof egyre bővülő baráti közösségének legújabb tagjaként üdvözölhetjük.

  Családdal voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Ha a gyerekek nagyobbak lesznek biztos visszamegyünk, mi kipróbálunk több programot, amíg ők majd csónakáznak.

  Kiss Géza - Békéscsaba